انواع ویزای شینگن و دلایل پذیرفته نشدن درخواست ویزای شینگن

ویزای شینگن هم انواع متفاوتی داره، که بعد از شناخت انواع این نوع ویزا می تونین با توجه به هدفتون از خرید بلیط هواپیما و سفر به کشورهای حوزه ی  شینگن ؛ نوع ویزای درخواستی تون رو انتخاب کنین. حتی اگه قصد سفر به کشورهای ناحیه ی شینگن رو هم نداشته باشین گاهی وقت ها پیش میاد که با خرید بلیط هواپیما یک پرواز مجبور میشین تو ناحیه ی شینگن توقف داشته باشین که باز هم باید راجع به انواع ویزای شینگن اطلاعات داشته باشین. ما تو این مطلب با معرفی انواع ویزای شینگن و دلایلی که باعث میشن نتونین ویزا بگیرین بهتون اطلاعاتی که لازم دارین رو میدیم. با رسپینا24 همراه باشین.

سفر به منطقه ی شینگن

برای سفر به اروپا و کشورهای حوزه ی شینگن، کافیه بلیط هواپیما یکی از 26 کشور ناحیه ی شینگن رو بخرین که شرایط ویزا گرفتن واسش راحت تر باشه، و اگه کشوری رو انتخاب کنین که  دوست و یا فامیلی ساکن اونجا دارین و می تونه واستون دعوتنامه بفرسته ؛ احتمال ویزا گرفتنتون بیشتر میشه.

انواع ویزای شینگن و نوع مناسب برای سفر توریستی:

ویزای شینگن نوع  A

نوع A ویزای شینگن، ویزای ترانزیت فرودگاهی (Airport Transit Visa) هست؛ که فقط برای استفاده از سالن ترانزیت فرودگاه در محدوده شینگن برای عوض کردن هواپیما و خروج از شینگن لازمه و مسافر حق خروج از فرودگاه رو نداره. متاسفانه ایران جزو ۱۸ کشوری هست که مسافرهاش این ویزا رو نیاز دارن و علت اصلیش هم احتمالا اینه که در گذشته ایرانی های از این طریق درخواست پناهندگی می کردن! هزینه این ویزا ثابت و ۶۰ یورو هست.

ویزا ترانزیت فرودگاهی

ویزای شینگن نوع  B

ویزای شینگن نوع B  که  یک ویزای ترانزیت با اعتبار 5 روزه در ناحیه ی شینگن بود؛ در حال حاضر وجود نداره و منسوخ شده!

ویزای شینگن نوع  C

ویزای نوع C همون ویزایی هست که به درد سفر های توریستی و مسافرها می خوره. البته ویزاهای مربوط به دیدار اقوام و دوستان  و شرکت در نمایشگاه و... هم تو همین دسته ی  ویزای نوع C قرار می گیرن؛ این ویزا، یه ویزای کوتاه مدته که حداکثر بهتون اجازه میده 90 روز (پیوسته یا ناپیوسته) در یک بازه  زمانی ۱۸۰ روزه در ناحیه ی شینگن بمونین. هزینه این ویزا هم ثابت و ۶۰ یورو هست. اسم دیگه این ویزا یونیفورم (Uniform Visa) هست و جالبه بدونین که؛ ویزای نوع C خودش به سه دسته یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود (مولتیپل) تقسیم میشه.

ویزای شینگن توریستی

ویزای نوع  D

ویزای طولانی مدت که دیگه شینگن نیست و بهش ویزای ملی (National Visa) گفته میشه. از ویزای نوع D برای تحصیل و کار در کشورهای اروپایی حوزه ی شینگن  استفاده میشه.

مدارک لازم برای درخواست ویزای شنگن: 

1- فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

2- شناسنامه و کارت ملی

3- گذرنامه

4- سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید

5- اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی:

 .aمدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی اشتغال به کار

 .bپرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر

 .cسند ملکی به نام شخص درخواست کننده

 .dبلیط هواپیما رفت و برگشت به کشور مقصد

 .eاصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی

 .fبیمه مسافرتی

 .gبرگه تائیدیه رزرو هتل (واچر) که نشون میده رزرو هتل تون رو انجام دادین

 .hدعوت‌نامه

مدارک لازم برای ویزا

دلایل پذیرفته نشدن ویزای شنگن:

1. سوابق کیفری

2. مدرک مسافرتی نادرست

3. توضیح ناکافی برای هدف از سفر و موقعیت اقامتی از قبل برنامه ریزی شده

4. پاسپورت معیوب

5. کمبود تاریخ اعتبار پاسپورت

6. عدم اثبات برنامه سفر

7. نامه ارجاع نامعتبر

8. عدم توانایی برای امرار معاش

9. مدرک ازدواج یا ولادت غیر قابل قبول

10. بیمه مسافرتی نامعتبر

11. عدم اثبات دارا بودن محل اقامت در مقصد

مدارک لازم برای ویزا شینگن

هزینه ویزای شنگن:

کودکان زیر 6 سال :  رایگان

دانش آموزان، دانشجویان و معلمان (با هدف تحصیل یا تدریس ) : رایگان

محققان جهان سوم ( به منظور تحقیق علمی) : رایگان

نمایندگان زیر 25 سال مؤسسات غیر انتفاعی (برای شرکت در سمینار،کنفرانس و گرد هم آیی های ورزشی، فرهنگی و علمی) :  رایگان

کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو

ویزای ترانزیت فرودگاهی :  60   یورو

ویزای کوتاه مدت (کمتر از 90 روز) :   60  یورو

ویزای بلند مدت (بیش از 90 روز) :   60 یورو

بلیط هواپیما برای سفر به کشورهای حوزه شینگن

سایت رسپینا۲۴، به عنوان یک مرجع رسمی ارائه دهنده خدمات گردشگری، امکان خرید آنلاین انواع بلیط های سیستمی و چارتری رو با ارزون ترین قیمت در اختیارتون قرار میده. کافیه در قسمت بالای همین صفحه مبدا و مقصد و تاریخ حرکت تون رو وارد کنین تا سیستم لیست پروازهای چارتری و سیستمی رو در اختیارتون قرار بده و از بینشون بهترین گزینه رو انتخاب کنین. حتی می تونین، علاوه بر خرید بلیط هواپیما رسپینا24، رزرو آنلاین هتل تون رو هم انجام بدین و در هر هتل خارجی و داخلی که دوست دارین اقامت داشته باشین.

در ضمن برای مشاوره ی سفر کافیه از طریق شماره های زیر با همکاران ما در تماس باشین..