مراحل لازم برای درخواست ویزا و خرید بلیط هواپیما خارجی

خیلی وقت ها برای اینکه بتونیم به هر کجای دنیا که دوست داریم سفر کنیم، علاوه بر خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل مون، باید مراحل و اقداماتی هم برای گرفتن ویزای کشور مقصدمون انجام بدیم. با اینکه شرایط ویزا گرفتن برای ما ایرانی ها بنا به دلایل مختلفی سخت تره؛ ولی با رعایت یک سری نکات ساده می تونیم تو  فرایند گرفتن ویزامون موفق بشیم. با رسپینا24 همراه باشین.

سفر خارجی

از چه راه هایی می تونیم برای گرفتن ویزا اقدام کنیم؟

1. اقدام کردن برای ویزا روش های متفاوتی داره؛ روش های حضوری روش های آنلاین! گاهی وقت ها  انتخاب روش اقدام کردن برای ویزا به خود مسافر بستگی داره و گاهی اوقات هم، کشورها فقط از یک  طریق به درخواست های ویزا رسیدگی می کنن.

2. برای سفر به خیلی از کشورها، می تونین با مراجعه مستقیم به سفارت، پر کردن فرم های ویزا،  درخواست ویزا تون رو اعلام کنین.

3. خیلی از آژانس ها و شرکت های گردشگری هم هستن که خدمات گرفتن ویزا رو برا ی مسافرها انجام  میدن. ویزای خیلی از کشورها رو میشه هم از طریق مراجعه مستقیم به سفارت و هم به آژانس گردشگری  گرفت. در این بین تنها کشورهایی مثل سنگاپور و امارات هستن که فقط از طریق آژانس ها و شرکت های  گردشگری میشه برای ویزاشون اقدام کرد؛ و یه سری کشورها مثل چین که رفتن به سفارت اونقدر دردسر  داره که با مراجعه به آژانس ها هم تو زمان و هم هزینه تون می تونین صرفه جویی کنین.

4. یه تعداد خیلی کمی از کشورها هم هستن که فقط به درخواست های آنلاین ویزا رسیدگی می کنن. مثل  کشورهای استرالیا و نیوزلند.

اقدام برای ویزا

 

مدارکی که باید برای ویزا گرفتن آماده کنین:

1. گذرنامه ای که باید تاریخ انقضاش حداقل سه ماه بعد از پایان سفرتون باشه (بعضی کشورها ۶ ماه)

2. شناسنامه

3. فرم ویزای پر شده چه به صورت کاغذی و چه به صورت آنلاین!

4.مدارکی مثل برگه اشتغال به کار، یا اشتغال به تحصیل. این مدارک می تونه دلیل خوبی باشه که شما حتما  به کشورتون برمی گردین.

5. مدارک نشان دهنده توانایی مالی مثل حساب بانکی، سند ملکی، اوراق سهام و … .

6. عکس دیجیتالی یا چاپی با پس زمینه ی سفید و بدون روتوش و ادیت و در ضمن باید عکستون جدید باشه.

7. رزرو پرواز رفت و برگشت به کشور مورد نظر تون  و حتی بعضی از کشورها بلیط  هواپیما خریداری  شده ازتون می خوان نه رزرو شده!

8. دعوتنامه از شخص یا شرکت در کشور مقصد و یا برگه رزرو هتل برای مدت اقامت و  یا واچر هتل

9. بیمه مسافرتی

مدارک لازم برای ویزا

ترجمه مدارک تون

خیلی از سفارتخونه ها ازتون می خوان که مدارک فارسی تون رو به انگلیسی و یا زبان رسمی اون کشور ترجمه کنین و بهشون تحویل بدین. بعضی  از کشورها مثل فرانسه تو این مورد سختگیری نمی کنن و مدارک فارسی تون رو قبول می کنن.

آیا می تونیم در طول سفر ویزامون رو تمدید کنیم؟

تصور کنین، در سفر هستین و مهلت ویزاتون داره تموم میشه؛ اما دوست دارین به سفرتون ادامه بدین و برای مدت بیشتری  ویزاتون رو تمدید کنین.  برای بعضی از کشورها انجام این کار خیلی ساده ست و برای بعضی ها سخته! و باید ماموران مرز بانی رو برای تمدید ویزا قانع کنین. در صورتی که با تمدید ویزاتون موافقت کنن؛ دفعه بعد که برای اون کشور تقاضای ویزا کنین احتمالا برای دادن ویزا بهتون سختگیری بیشتری می کنن!

تمدید ویزا برای ادامه ی سفر

اگه بعد از تموم شدن مدت ویزامون بازم تو کشور مقصد بمونیم چه اتفاقی میوفته؟

در صورتی که بیشتر از میزان مجاز در یک کشور بمونین، اقامت غیر مجاز (over-stay) محسوب میشه و حتما موقع  موقع خروج از اون کشور در ازای روزهایی که بیشتر موندین، باید جریمه پرداخت کنین و احتمالا تا یک زمان مشخص اجازه سفر به اون کشور رو ندارین.

اقامت غیر مجاز در سفر خارجی

سایت رسمی خرید بلیط هواپیما رسپینا۲۴، به عنوان یک مرجع رسمی ارائه دهنده خدمات گردشگری، چه در زمینه ی گردشگری خارجی و چه گردشگری داخلی، امکان خرید آنلاین انواع بلیط های سیستمی و چارتری رو در اختیارتون قرار میده. کافیه در قسمت بالای همین صفحه مبدا و مقصد و تاریخ حرکت تون رو وارد کنین تا سیستم لیست پروازهای چارتری و سیستمی رو در اختیارتون قرار بده و از بینشون بهترین گزینه رو انتخاب کنین. شما حتی می تونین، علاوه بر خرید بلیط هواپیما از طریق سایت ما، رزرو آنلاین هتل تون رو انجام بدین و در هر هتل خارجی و داخلی که دوست دارین اقامت داشته باشین.

در ضمن برای مشاوره ی سفر کافیه از طریق شماره های زیر با همکاران ما در تماس باشین..