مراحل لازم برای گرفتن ویزای توریستی و خرید تور سنگاپور

سفر به یکی از ثروتمندترین و مدرن ترین کشورهای دنیا و دیدن جاذبه های خارق العاده از جمله عواملی به شمار میان که افراد زیادی رو در طول سال به سمت سنگاپور جذب میکنه. سنگاپور هم مثل خیلی از کشورهای دیگه مثل هند و روسیه، برای ورود توریست و افراد خارجی به کشورش قوانین خاصی داره و مسافر قبل از ورود باید برای اخذ ویزا اقدام کنه. برای آشنایی با قوانین و شرایط اخذ ویزای سنگاپور ادامه ی این مطلب رو بخونین. پس با رسپینا24 همراه باشین.

سنگاپور

اینکه شما از سفر به یه کشور خارجی چه هدفی دارین، روی نوع و قوانین مورد نیاز برای اخذ ویزاتون تاثیر داره. پس قبل از اقدام برای اخذ ویزای سنگاپور، ابتدا هدفتون رو مشخص کنین و با آشنایی از مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزا، نسبت به اخذ ویزاتون اقدام کنین.

انواع ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور انواع مختلفی داره که شامل ویزای توریستی، کار و ویزای تحصیلی میشه. هر کدوم از این نوع از ویزا به چند دسته تقسیم میشن. برای مثال ویزای توریستی شامل دو نوع ویزای توریستی عادی و فوری میشه. برای ویزای کار هم به همین صورته و چندین زیر دسته داره.

انواع ویزای سنگاپور

ویزای توریستی: همین طور که از اسمش پیداست این نوع ویزا مخصوص افرادیه که به عنوان توریست قصد دارن به کشور خارجی مثل سنگاپور سفر کنن. مدت زمان اعتبار این ویزا یک ماهه و بعد از یک ماه باید با همراه داشتن کارت شناسایی معتبر به اداره ی مهاجران این کشور برین و ویزاتونو تمدید کنین.

ویزای کار: افرادی که قصد دارن برای کار به سنگاپور سفر کنن، باید قبل از سفر ویزای کار بگیرن. نوع ویزای کار سنگاپور با توجه به میزان مهارت و تجربه ی افراد تغییر میکنه. برای مثال ویزای رده ی P1 و P2 به افرادی داده میشه که در زمینه ی کاری خودشون متخصص هستن.

ویزای تحصیلی: یکی از کشورهای پرطرفدار برای تحصیل مخصوصا بین ایرانی ها، سنگاپوره. اگه شما هم از اون دسته افرادی هستین که قصد دارین برای ادامه ی تحصیل تون دانشگاه های سنگاپور رو انتخاب کنین، ابتدا باید از دانشگاه مورد نظرتون پذیرش بگیرین و برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کنین

ویزای تحصیلی سنگاپور

مدارک مورد نیاز برای اخذ انواع مختلف ویزای سنگاپور

یکی از مزایای گرفتن ویزا نسبت به خیلی از کشورهای خارجی اینه که شرایط ویزا گرفتن راحته و نیازی به مصاحبه ی حضوری نیست

* کارت ملی و شناسنامه

* اسکن تمام صفحات گذرنامه

* یک قطعه عکس بدون روتوش (عکس باید زمینه ی سفید داشته باشه)

* اصل پاسپورت یا گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

* واچر هتل رزرو شده برای مدت زمانی که قصد سفر به سنگاپور رو دارین

* بلیط هواپیما قطعی شده ی رفت و برگشت

* پرداخت وجه مورد نیاز برای صدور ویزا (این مبلغ با توجه به زمانی که برای اخذ ویزا اقدام می کنین متفاوته)

ویزای توریستی سنگاپور

نکات مهمی که در مورد ویزای سنگاپور باید بهشون دقت کنین

* ویزای سنگاپور به دو صورت عادی و فوری صادر میشه

* ویزای عادی بعد از 18 روز و ویزای فوری بعد از 9 روز صادر میشه

* ویزای صادر شده، از زمان صدور فقط 2 ماه اعتبار داره. یعنی بعد از صدور ویزاتون، تنها دو ماه فرصت دارین که به این کشور سفر کنین. بعد از ورود مسافر به سنگاپور تنها یک ماه این ویزا اعتبار داره.

* وقتی ویزای توریستی عادی درخواست میدین، می تونین ویزا رو در ایران تحویل بگیرین، اما این شرایط برای ویزای توریستی فوری فرق میکنه. ویزای توریستی فوری سنگاپور در فرودگاه مالزی بهتون تحویل داده میشه.

* با توجه به اینکه سنگاپور در ایران سفارت خانه نداره، در نتیجه اگه قصد دارین برای اخذ ویزاتون اقدام کنین باید از طریق سایر سفارت خانه های سنگاپور در سایر کشورها اقدام کنین. اما یه راه آسون تر وجود داره و اون اقدام کردن از طریق آژانس های مسافرتی مثل رسپینا24 هست.

اخذ ویزای سنگاپور

اگه قصد دارین به سنگاپور سفر کنین باید بعد از خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل تون برای اخذ ویزا اقدام کنین. شاید تصور کنین انجام این کارها خیلی سخته، اما رسپینا24 تمام مقدمات سفرتون رو خیلی راحت فراهم میکنه. شما می تونین علاوه بر خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل رسپینا24، با ارائه ی مدارک مورد نیاز به همکارانمون برای اخذ ویزاتون اقدام کنین.

همکاران ما از طریق راه های ارتباطی زیر بصورت 24 ساعته پاسخگوی سوالات شما هستن.