چطور برای خرید بلیط هواپیما آذربایجان ویزای توریستی بگیریم

برای خرید بلیط هواپیما و سفر به کشورهای خارجی، اولین نکته ای که باید بهش توجه بشه، دریافت ویزا از کشور مقصد هست. مراحل و شرایط لازم برای اخذ ویزا از کشورهای مختلف با هم فرق داره و لازمه قبل از اقدام به سفر، اطلاعات کافی درباره ی اخذ ویزا داشته باشین. در این مطلب قصد داریم مراحل اخذ ویزا آذربایجان رو بگیم. با رسپینا24 همراه باشین.

جمهوری آذربایجان

در چند سال اخیر، سفرهای خارجی به کشورهای همسایه بین ایرانی ها طرفدارای زیادی پیدا کرده. روزهای عید نوروز و تعطیلات تابستون فرصت خوبیه تا خرید بلیط هواپیما خارجی انجام بدین و سفرهای کوتاه خارجی رو در اطراف کشورمون تجربه کنین. آذربایجان؛ مخصوصا باکو، یکی از پرطرفدارترین مقاصد سفر برای ایرانی هاست. برای سفر به شهرهای زیبای آذربایجان مثل خیلی از کشورهای دیگه نیاز به ویزا دارین. اطلاع دارین که چه نوع ویزایی برای این کشور باید بگیرین و چقد زمان لازمه تا ویزاتون آماده بشه؟

ویزای باکو

انواع ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان شامل دو نوع ویزای عادی و ترانزیت میشه و با توجه به هدفتون از سفر باید برای اخذ یک نوع از این ویزا اقدام کنین.

ویزای عادی

هدف مسافران از رفتن به آذربایجان با هم فرق داره. اگه تصمیم دارین برای تحصیل، تجارت، ورزش، درمان، دیدار با دوستان و بستگان در آذربایجان ویزا دریافت کنین، باید برای ویزای عادی بگیرین. اما نکته ی مهم در این نوع ویزا اینه که شما بر اساس شرایطتتون برای اخذ ویزای یکبار ورود یا کثیر الورود در ویزای عادی اقدام کنین. همون طور که از اسم این دو نوع ویزا پیداست، ویزای یکبار ورود برای مسافرانی هست که در طول سفرشون فقط یکبار وارد آذربایجان میشن. اون دسته از مسافرانی که قصد دارن چندین مرتبه به آذربایجان سفر کنن، نوع کثیرالورود رو باید انتخاب کنن. لازمه بدونین ویزای کثیر الورود حداکثر تا دو سال اعتبار داره و مسافر میتونه به هر تعداد که دوست داشته باشه، وارد خاک آذربایجان بشه.

ویزای آذربایجان

ویزای ترانزیت

در طول سفرهای خارجی، گاهی ممکنه مسافر برای رسیدن به مقصد، در طول مسیر در کشور دیگه ای توقف داشته باشه. برخی از کشورها در این شرایط از مسافران ویزای ترانزیت میخوان. ویزای ترانزیت برای آذربایجان حداکثر تا 30 روز اعتبار داره و مسافر تنها تا 5 روز میتونه با این ویزا در این کشور اقامت داشته باشه. البته لازمه بدونین مدت اقامت و اعتبار ویزای ترانزیت به نوع وسیله ی نقلیه ای که برای سفرتون انتخاب کردین بستگی داره.

اخذ ویزا باکو

مدارک لازم برای دریافت ویزا آذربایجان

برای اینکه بتونین ویزای آذربایجان دریافت کنین، لازمه تا مدارک زیر رو تهیه و ارائه بدین.

* فرم درخواست ویزا

* پاسپورت (گذرنامه) با اعتبار حداقل شش ماه

* مسافرانی که برای درمان و استفاده از خدمات پزشکی به آذربایجان سفر میکنن، یک نسخه از کپی گواهی پزشکی باید ارائه  بدن

* دو قطعه عکس 4*3

* فیش واریز هزینه ی صدور ویزا

* مسافران زیر 18 سال اگه گذرنامه ی جدا داشته باشن و قصد سفر بدون همراه یا والدین رو داشته باشن، باید کپی مدارک شناسایی و اجازه نامه ی والدین یا نماینده ی قانونی رو برای اخذ ویزا تحویل بدن

باکو

دریافت ویزای لیبل آذربایجان

در صورتی که قصد دارین ویزا آذربایجان رو از طریق کنسولگری این کشور در ایران انجام بدین، باید مدارک لازم که در بالا گفته شدن رو به کنسولگری ببرین و مراحل لازم رو طی کنین. مدت زمان اعتبار ویزای عادی 30 روز است.

دریافت ویزای آنلاین آذربایجان

یکی از اقدامات خیلی خوب کشور آذربایجان برای راحت تر شدن فرآیند اخذ ویزا، ارائه ی آنلاین ویزا هست. خوشبختانه بعد از این اقدام آذربایجان در 10 ژانویه 2017، ایران هم در لیست کشورهایی قرار گرفت که میتونن ویزای آنلاین و الکترونیکی دریافت کنن.

مراحل دریافت ویزای آنلاین آذربایجان

برای صدور ویزا به صورت آنلاین، کافیه اسکن صفحه اول گذرنامه رو در سایت آسان ویزا آپلود و مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنین. ویزای الکترونیکی بعد از 3 تا 7 روز صادر میشه و لازمه بدونین مدت زمان اعتبار و محل اقامت با این نوع ویزا، هیچ تفاوتی با ویزاهای صادر شده به صورت لیبل ندارن.

آسان ویزا باکو

برای سفر به آذربایجان، خیلی راحت می تونین خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل رسپینا24 رو انجام بدین. همکاران ما در واحد پرواز خارجی شما رو برای دریافت ویزا راهنمایی می کنن و بدون دغدغه ی خاطر می تونین سفر خوبی به آذربایجان رو شروع کنین.

همکاران ما از طریق راه های ارتباطی زیر، پاسخگوی سوالات شما در زمینه ی خرید بلیط هواپیما، رزرو هتل و خرید تور هستن