رسپینا
فرودگاه ها

فرودگاه خرم آباد ؛ یادگاری متفقین

فرودگاه خرم آباد، از نظر قدمت تاریخی یکی از قدیمی ترین فرودگاه های ایران است که در سال 1322 و در جریان جنگ جهانی دوم به وسیله نیروهای متفق ساخته شده است. این فرودگاه در ابتدا کاربردی نظامی داشت و به عنوان پایگاهی برای نیروهای نظامی هندی، انگلیسی و آمریکایی استفاده می شد اما بعد از اتمام جنگ جهانی دوم، هواپیماهای مسافربری نیز در آن نشست و برخواست کردند و تا امروز به عنوان یک فرودگاه بین الملل در غرب کشور فعالیت می کند.

نقش گردشگری و تجاری خرم آباد سبب شده تا مسافران زیادی برای برنامه ریزی سفر هوایی و خرید بلیط هواپیما ، به دنبال برنامه پروازهای فرودگاه خرم‌آباد باشند. در ادامه این مقاله، تمامی اطلاعاتی را که در مورد این پایانه هوایی برای سفر نیاز خواهید داشت به‌طور کامل بررسی کرده ایم که دعوت می کنیم تا انتها همراه ما باشید.

کد یاتاKHD
کد ایکائوOICK
شماره تماس اطلاعات پرواز199 (از خرم آباد) و 31040000 – 066 (از سایر شهرها)
آدرسجاده اندیمشک – خرم آباد
سایت رسمیkhoramabad.airport.ir

فرودگاه خرم آباد به کدام شهرها پرواز دارد؟

فرودگاه خرم آباد علی رغم قابلیت های عملیاتی که از 80 سال پیش تاکنون در خود نگه داری می کند، اما فعالیت پررنگی در شبکه پروازی کشور ندارد. در حال حاضر پروازهای این فرودگاه به شهرهای تهران و مشهد محدود است که با استفاده از لینک های زیر می توانید به کلیه پروازهای ورودی و خروجی خرم آباد دسترسی داشته باشید.

پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه خرم آباد روی نقشه

 پروازهای ورودی فرودگاه خرم آباد

 پروازهای خروجی فرودگاه خرم آباد

پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی خرم آباد

فرودگاه خرم آباد در سال 92 با برگزاری پرواز به نجف اشرف، به گروه فرودگاه های بین المللی کشور پیوست. 2 سال بعد و در تاریخ مرداد 1394، پروازهای بین المللی این فرودگاه توسعه یافت و پرواز خرم آباد به بغداد هم به فعالیت فرودگاه خرم آباد اضافه شد. در حال حاضر نیز، پروازهای خارجی این فرودگاه شامل عتبات عالیات است که به صورت محدود و فصلی در ایامی که تقاضای سفر بالا است، انجام می شود.

* پروازهای حج تاکنون از مبدا خرم آباد انجام نشده است و حجاج این استان از طریق فرودگاه امام خمینی تهران عازم می شوند. امکان برگزاری پروازهای حج از مبدا این فرودگاه، هم چنان در دست پیگیری مسئولان است.

اگر سفر خارجی در پیش دارید، نزدیک ترین فرودگاه هایی که می توانید به آن مراجعه کنید، فرودگام امام تهران و فرودگاه اصفهان است.

  • فاصله زمینی خرم آباد تا اصفهان: حدود 399 کیلومتر (تقریبا 4 ساعت رانندگی)
  • فاصله زمینی خرم آباد تا شهر فرودگاهی امام تهران: حدود 421 کیلومتر (تقریبا 5 ساعت رانندگی)

اطلاعات پرواز فرودگاه خرم آباد

اگر قصد دارید از وضعیت برگزاری یا کنسلی پروازهای خرم آباد مطلع شوید، می توانید وارد سایت رسمی فرودگاه شهدای خرم آباد شده و از تابلوی پروازهای بالای صفحه، وضعیت پرواز موردنظر خود را بررسی کنید. به صورت تلفنی هم این مورد امکان پذیر است؛ کافیست با شماره 199 (ویژه تماس از خرم آباد) و 31040000 – 066 (امکان تماس از سایر شهرها) تماس بگیرید.

باند پروازی فرودگاه بین المللی فرودگاه خرم آباد در روز برفی

آدرس، مسیر دسترسی و تلفن فرودگاه بین المللی خرم آباد

فرودگاه خرم آباد در منطقه حومه این شهر واقع شده است که از مرکز شهر تقریبا نیم ساعت با خودرو فاصله دارد. خط اتوبوسی در این مسیر فعالیت ندارد و تنها راه رسیدن به فرودگاه استفاده از تاکسی است. اگر هم مقصد پرواز شما فرودگاه خرم آباد است، تاکسی های فرودگاهی از مقابل درب ترمینال پرواز شما را تا مقصد دلخواه تان جا به جا خواهند کرد.

آدرس فرودگاه خرم آباد: جاده اندیمشک – خرم آباد، نرسیده به دوراهی

آدرس فرودگاه خرم آباد روی نقشه

شرکت‌های هواپیمایی فعال در فرودگاه خرم آباد

شرکت های هواپیمایی ایران ایر و ماهان، ایرلاین هایی هستند که پروازهای داخلی فرودگاه خرم آباد را برگزار می کنند. پروازهای عتبات و عالیات نیز به وسیله هواپیمایی تابان انجام می شود.

پرواز هواپیمای ایران ایر از بند فرودگاه شهدای خرم آباد

ترمینال های فرودگاه بین المللی خرم آباد

اولین ترمینال مسافربری فرودگاه خرم آباد در سال 1362 ساخته شد که با توجه به توسعه پروازهای فرودگاه، در سال 1380 ترمینال جدیدی برای آن طراحی و به بهره برداری رسید. در حال حاضر، تمامی پروازهای داخلی و بین الملل فرودگاه خرم آباد از همین ترمینال انجام می شود.

مختصری از تاریخچه ی فرودگاه شهدای خرم آباد

همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، فرودگاه خرم آباد به وسیله نیروهای متفقین در سال 1322 ساخته شد و در ابتدا فقط شامل یک باند خاکی و کمپ نظامی بود که هواپیماهای ملخی قدیمی در آن نشست و برخاست می کردند. با اتمام جنگ، شرکت ملی نفت ایران مدیریت این فرودگاه را در دست گرفت و با الحاق زمین های اطراف آن توانست باند پروازی را توسعه دهد. نهایتا در سال 1355 و در جلسه ی مشترک شرکت نفت و سازمان هواپیمایی کشوری، این فرودگاه به سازمان هواپیمایی کشوری واگذار شد و ترمینال های پرواز مسافربری و بخش های اداری به آن اضافه شد.

فرودگاه خرم آباد در تاریخچه کاری خود یک سانحه هوایی نیز داشته است که طی آن هواپیمای توپولف-۱۵۴ شرکت هواپیمایی ایرتور که آماده فرود در باند این فرودگاه بود، دچار سانحه شد و سقوط کرد. در این حادثه، تمامی 119 نفر سرنشینان این هواپیما کشته شدند.

سوالات متداول

از چه شهرهایی به فرودگاه شهدای خرم آباد پرواز برگزار می شود؟

مقاصد داخلی این فرودگاه تنها شامل شهرهای مشهد و تهران می شود.

آیا فرودگاه خرم آباد پرواز خارجی هم برگزار می کند؟

بله اما تنها پرواز خارجی آن، پرواز خرم آباد نجف و خرم آباد بغداد است که به صورت محدود و فصلی در ایامی که تقاضای سفر بالا است، انجام می شوند. اگر سفر خارجی در پیش دارید، نزدیک ترین فرودگاه هایی که می توانید به آن مراجعه کنید، فرودگام امام تهران و فرودگاه اصفهان است.

آیا پروازهای حج هم از مبدا فرودگاه شهدای خرم آباد انجام می شود؟

خیر. تاکنون از مبدا خرم آباد انجام نشده است و حجاج این استان از طریق فرودگاه امام خمینی تهران عازم بیت الله الحرام می شوند. امکان برگزاری پروازهای حج از مبدا این فرودگاه، هم چنان در دست پیگیری مسئولان است.

شماره تلفن اطلاعات پرواز فرودگاه شهدای خرم آباد چند است؟

199 (ویژه تماس از خرم آباد) و 31040000 – 066 (امکان تماس از سایر شهرها)

حمید شفیعی

به قول بنجامین فرانکلین یا چیزی بنویس که ارزش خواندن داشته باشد یا کاری انجام بده که ارزش نوشتن داشته باشد. از زمانی که عضوی از تیم رسپینا شدم، این جمله رو سرلوحه خودم قرار دادم تا با ذهنیت جویای نوآوری و خلاقیت، همراه با عشق و علاقه به سفر و کشف مقاصد جدید، تجربیات گردشگریم رو با شما به اشتراک بزارم. از شما دعوت می‌کنم در این سفر به دنیای جذاب گردشگری با من همراه شید تا تجربه های جدیدتری رو با هم تجربه کنیم. امیدوارم مث من از خواندن مقاله ها لذت کافی ببرین.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا